Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
Informacion mbi Kompanine
 Kthehu  

 Raiffeisen Leasing SH.A, është themeluar në Maj 2006 sipas vendimit të Gjykates së Rrethit Tiranë Nr. 35733 datë 15.05.2006 me aksionere Raiffeisen Bank SH.A. - 75 % të aksioneve dhe Raiffeisen Leasing International GmbH - 25 % të aksioneve.

Raiffeisen Leasing SH.A dhe aksionerët janë anëtarë të Grupit të njohur Financiar Austriak - Raiffeisen Bank International GmbH.

Raiffeisen Leasing Albania (RLAL) është lider ne tregun e Leasing në Shqipëri me eksperiencë në dhënien me Qira Financiare të:

  • Makinave për Inidividë
  • Mjeteve të transportit tregtar
  • Pajisje

Për vite RLAL ka ndërtuar marrëdhënie te qëndrueshme të bazuar në besimin e ndërsjelltë me klientet e saj, përqëndruar kryesisht ne segmentin e korporatave, sektorit të kompanive të Vogla dhe të Mesme dhe individëve privatë.

 Për me shumë informacion rreth produkteve, ofertave preferenciale dhe kërkesave në lidhje me Qiranë Financiare ju lutem na kontaktoni në adresen e mëposhtme dhe ju do të gjeni zgjidhje të shpejte në çdo rast.

Adresa e kompanisë: Bulevardi "Bajram Curri", Europian Trade Center, kati 10, Tiranë.


Kontakte: 
Ida Shehu 
Drejtore Ekzekutive
Blv. Bajram Curri, ETC, kati 10,Tiranë, Shqipëri
Tel:  +355 4 2 274 920
Fax: +355 4 2 232 524
Email: ida.shehu@raiffeisen.al

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008